Artificial Solutions publicerar årsredovisning för 2019

Artificial Solutions® (FNSE:ASAI), den ledande specialisten inom Conversational AI, har idag publicerat årsredovisningen för 2019 och den finns tillgänglig på bolagets webbplats, www.artificial-solutions-com, under sidan Investerare.

För att läsa årsredovisningen, besök https://www.artificial-solutions.com/investor-relations/as-finansiella-rapporter eller se bifogad pdf-fil.

För mer information vänligen kontakta:

Lawrence Flynn, CEO,

Artificial Solutions International AB

+46 8 663 54 50

lawrence.flynn@artificial-solutions.com

Artificial Solutions International är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm under kortnamnet ASAI. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB (www.penser.se, tfn +46 (0) 8-463 83 00, e-post certifiedadviser@penser.se).

Om Artificial Solutions International AB (publ)

Artificial Solutions® är den ledande specialisten inom kommersiell Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och uppkopplade saker i vardagliga, människolika naturliga språk via röst, text, beröring eller gester.

Bolagets avancerade AI-plattform, Teneo®, är utvecklad för det globala företaget och gör det möjligt för företagsanvändare att samarbeta med utvecklare för att på kort tid skapa sofistikerade och mycket intelligenta Conversational AI-applikationer på 35 språk för flera plattformar och kanaler. Möjligheten att analysera och dra nytta av de enorma mängderna konversationsdata är helt integrerad i Teneo, vilket ger oöverträffade insikter om vad kunderna verkligen tycker och tänker.

Artificial Solutions teknologi för konverserande AI gör det enkelt att implementera ett brett spektrum av applikationer med naturligt språk, såsom virtuella assistenter, chattbottar, talbaserade konversationsgränssnitt för smarta uppkopplade saker med mera. Den används redan dagligen av miljontals människor i hundratals implementeringar inom såväl privat som offentlig sektor över hela världen.

För mer information, vänligen besök www.artificial-solutions.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *