Artificial Solutions inleder partnerskap med Capgemini

Stockholm, 28 juni 2019 – Artificial Solutions®, ledande inom konversationell AI för företag, meddelar idag att de inleder partnerskap med Capgemini. Partnerskapet ger Capgemini tillgång till Artificial Solutions prisbelönta plattform Teneo® som en del av sina tjänster inom digital transformation.

Avancerad konversationell AI spelar en viktig roll i digital transformation. Från att leverera skräddarsydd kunddialog, till att möjliggöra affärsförbättrande applikationer genom integration med annan teknik, såsom Robotic Process Automation (RPA) och olika VR applikationer. Samarbetet med Artifical Solutions kommer lyfta Capgeminis PerformAI strategi som är anpassad för att driva AI i stor skala, särskilt inom tjänster som ska öka kundlojalitet, driva försäljning och förbättra effektivitet. 

– Som en del av olika verksamheters digitala resa, bidrar konversationsbaserad AI till att förbättra dialog med både nuvarande och potentiella kunder, säger Anil Agarwal, chef för Capgemini Skandinaviska Business Unit. Artificial Solutions har en dokumenterad meritlista för att leverera komplexa globala lösningar inom konversationsbaserad AI. Vårt samarbete ger oss tillgång till denna unika plattform.

Teneo® gör det möjligt för utvecklare och företag att bygga konversationella AI-applikationer på 35 olika språk, som kan distribueras överallt. Flera globala företag inom ett brett spektrum av branscher använder redan Teneo®. Lösningen samlar allt som behövs för att skapa avancerade konversationella AI-applikationer i en och samma plattform.

– Vi är glada för att Capgemini har valt att samarbeta med oss, säger Russ Tarr, VP Sales EMEA hos Artificial Solutions. Deras kompetens inom komplexa affärsutmaningar, kombinerat med vår prisbelönta teknik och stora erfarenhet av att leverera framgångsrika implementeringar inom konversationell AI, gör oss till ett perfekt team.

Om Artificial Solutions 

Artificial Solutions är ledande inom konversationell AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör naturliga, nästintill mänskliga konversationer mellan människor och applikationer. Kommunikationen sker via tal, text, pekrörelser eller gester.

Plattformen Teneo är byggd utifrån större globala företags behov att skapa intelligenta konversationella applikationer och har stöd för 35 språk. Applikationerna som skapas i Teneo går att lansera på flertalet plattformar och kanaler med rekordfart. Möjligheten att analysera den enorma mängd konversationell data som genereras finns integrerat i Teneo. Datat ger insikt i kundbeteende och kan synliggöra kundernas behov på en mer detaljerad nivå.

Med teknologi från Artificial Solutions är det enkelt att implementera konversationella applikationer för olika ändamål. Är ni ute efter virtuella assistenter, chatbots eller röststyrda gränssnitt kan ni skapa dessa i Teneo. Miljoner av människor använder idag applikationer byggda med hjälp av plattformen, både inom privat och offentlig sektor. Läs mer på www.artificial-solutions.com

Artificial Solutions presskontakt:

Sara Claridge

Tel: +44 07968 626838

E-mail: sara.claridge@artificial-solutions.com

Om Capgemini

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster samt digital transformation ligger Capgemini i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini är multikulturellt med över 200 000 anställda i mer än 40 länder. 2018 omsatte Capgemini 13,2 miljarder euro.

Besök oss på www.capgemini.com. People matter, results count

Capgemini presskontakt:

Gunilla Resare

Tel:+ 47 450 02 542

E-mail: gunilla.resare@capgemini.com

Teneo Developers

Try Before You Buy.
Build. Deploy. Analyze.

Sign up to get your own developer sandbox of Teneo containing all the tools needed to build and manage advanced conversational solutions.

Get Started For Free

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *